LaKOSTE ry

Tietoa meistä

LAKOSTE OPISKELUN TUKENA

Yhdistyksemme huolehtii sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden eduista ja tuottaa opiskelua tukevaa toimintaa jäsenilleen. Palkitsemme säännöllisesti opiskelijoita esimerkillisestä toiminnasta ja järjestämme yritysvierailuja eli ekskursioita.

YHTEISTYÖN VOIMAA

Teemme aktiivista yhteistyötä koulun sosiaali- ja terveysalan johdon, LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOEn sekä myös Suomen suurimman sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestön Tehyn kanssa. Lisäksi teemme yhteistyötä LAB-ammattikorkeakoulun muiden opiskelijayhdistysten ja LUT:n kiltojen kanssa.

Sara Suppanen
puheenjohtaja

Moi mie oon Sara! Oon järjestötoiminta veteraani ja oon mukana LaKOSTE:ssa jo kolmatta vuotta. Opiskelen viimestä vuotta ensihoitajaks. Vapaa-ajalla harrastan cross fittiä ja hengailen kissojen kanssa ja käyn vapaa palokunnassa. Muhun voi olla yhteydessä melkein missä tahansa asiassa, osaan vähintään ohjata teidät oikean henkilön luo.
p.0401771765

Jenna Rauhamäki
varapuheenjohtaja

Moi! Mie oon Jenna, tuttavallisemmin Jenspa ja toimin tällä kaudella varapuheenjohtajana. Oon neljännen vuoden sosionomiopiskelija ja neljättä kautta hallituksessa. Mie hoidan esimerkiksi vuosijuhlia ja meiän toiminnantarkistusta kevätkokoukseen ja muuten oon apuna siellä, missä miuta tarvitaan. Jos tulee kysyttävää esimerkiksi hallitustoiminnasta ni miuta voi tulla nykimään hihasta. Törmäillään tapahtumissa!

Benedikt bosse
kv ja media

Marianna änäkäinen
sihteeri

Marianna Änäkäinen Viimeisen vuoden terveydenhoitajaopiskelija Tampereelta. LaKOSTE ry hallituksessa toimin toista vuotta, nyt sihteerinä. Sihteerinä tärkein tehtäväni on lähinnä pöytäkirjojen kirjoittaminen ja erilaisten juoksevien asioiden hoitaminen. Vastaan myös jäsenrekisteristä. Vapaa-ajalla mie käyn kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti ja lenkkeilen miun koiran kanssa.

Lasse pajoslahti
fuksivastaava

Lasse Pajoslahti Fuxivastaava 1. Vuoden Ensihoitaja opiskelija Kovaa vauhtia Lappeenrantalaistuva suomenruotsalainen Vaasasta. Tykkään eräilysta, marssimisesta ja kaljasta. Fuxivastaavana oon kaikkien uusien opiskelijoiden kaveri, mua saa nykästä hihasta koski asia sitten mitä vaan. En kaikesta tiedä kaikkea, mut osaan ohjata kysymykset oikealle henkilölle.

Fanny talonpoika
some- ja viestintävastaava

Moi! Mä oon Fanny Talonpoika, 20-vuotias toisen vuoden ensihoitajaopiskelija. Mun vapaa-aika kuluu chinchillan rapsuttelussa ja VPK harrastuksessa. Muhun voi olla yhteydessä esimerkiksi somen sisältötoiveisiin liittyen.
p.0405542471

Lauri häkkänen
fuksi- ja liikuntavastaava

Häkkänen Lauri, oon tullut Kotkasta Lappeenrantaa opiskelemaan ensihoitoa. LaKOSTE:lla toimin fuksivastaavana yhdessä Lassen kanssa. Saa kysellä niitä näitä, koitan vastata tiedoilla tai konsultoimalla muita hallituslaisia tai opettajia. Pulmien ratkaisu on mulle mielekästä hommaa. p. 0440666148

jooa lindqvist
emäntä

Mie oon Jooa ja opiskelen toista vuotta sosionomiksi monimuotona. LaKOSTE:lla oon hallituksen varajäsenenä eli virallisesti muodostan EI-sektorin. Muhun kannattaa ottaa yhteyttä mikäli on kysyttävää esimerkiksi tiistaisauniksista.

eija tolvanen
rahastonhoitaja ja yritys- ja ammattiyhdistysvastaava

Moikka! Olen Eija ja opiskelen 2. vuotta sairaanhoitajaksi. Olen ensimmäistä vuotta hallituksessa ja minun vastuulleni kuuluvat varainhoitajan sekä yrityssuhde- ja ammattiyhdistysvastaavan hommat. Eli huolehdin järjestön rahaliikenteestä ja kirjanpidosta, hoidan LaKOSTEn haalari- ja haalarimerkkitilaukset sekä teen yhteistyötä Tehyn ja Talentian kanssa. Minun tehtäviini kuulu myös edunvalvonta, eli jos jokin asia opinnoissa painaa mieltäsi, voit aina laittaa minulle sähköpostia tulemaan niin mie rupean hoitamaan asiaa!

Jone isoaho
kulttuurivastaava

Hei olen Jone. Opiskelen ensihoitoa ensimmäistä vuotta. Toimin LaKOSTElla kulttuurivastaavana ja häirintäyhdyshenkilönä. Kulttuurivastaavana vastaan tapahtumien järjestämisestä. Häirintäyhdyshenkilönä toimin tuki- ja yhteyshenkilönä häirintätapauksissa. Vähäisellä vapaa-ajalla tykkään pelata videopelejä ja ulkoilla Hey, I’m Jone. I’m a 1st year paramedic student. I work as LaKOSTE’s cultural manager and harassment contact person. As a cultural manager I am responsible of events. As a harassment contact person I act as a support- and contact person in harassment situations. In my free time I like to spend time outside and play some video games. Puhelinnumero: 0458448997