LaKOSTE ry

Tietoa meistä

LAKOSTE OPISKELUN TUKENA

Yhdistyksemme huolehtii sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden eduista ja tuottaa opiskelua tukevaa toimintaa jäsenilleen. Palkitsemme säännöllisesti opiskelijoita esimerkillisestä toiminnasta ja järjestämme yritysvierailuja eli ekskursioita.

YHTEISTYÖN VOIMAA

Teemme aktiivista yhteistyötä koulun sosiaali- ja terveysalan johdon, LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOEn sekä myös Suomen suurimman sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestön Tehyn kanssa. Lisäksi teemme yhteistyötä LAB-ammattikorkeakoulun muiden opiskelijayhdistysten ja LUT:n kiltojen kanssa.

Ville Korhonen
Puheenjohtaja

Moro moro, oon Korhosen Ville, 24v, Lappeenrannasta. Toimin hallituksessa toista vuotta. Viime vuonna toimin hankintavastaavana ja nyt sain suuren kunnian olla LaKOSTE ry:n puheenjohtaja. Kutsun hallituksen kokoukset koolle, varmistan asioiden käsittelyn sekä toiminnan laillisuuden ja pääsääntöisesti edustan yhdistystämme.

Opiskelen neljättä vuotta terveydenhoitajaksi ja tarkotus olisi ensi vuoden puolella siirtyä työelämään eläkettä kartuttamaan. Jutelemaan saa tulla (tirsk.) Minut tunnistaa tapahtumista myös hienosta haalareista tehdystä PJ-frakista.

vi-korhonen@student.lab.fi

Kia Dillström
Varapuheenjohtaja

Moikka! Miun nimi on Kia, olen toisen vuoden sosionomiopiskelija ja toimin LaKOSTE ry:n varapuheenjohtajana. Varapuheenjohtajan hommiin kuuluu puheenjohtajan oikeana kätenä toimiminen ja avustaminen yhdistyksen toimintaan liittyvissä asioissa. Tuuraan Villeä, jos Ville on syystä tai toisesta estynyt ja autan hoitamaan yhdistyksen asioita. Olen mukana myös eri työryhmissä järjestämässä esimerkiksi sitsejä sekä kursioita ja vastuullani on kerätä ja toimittaa viime kauden toiminnantarkastuksen materiaalit toiminnantarkastajalle. Minut löytää useimmiten KOEn toimistolta ja tunnistaa kuuluvasta, kimeästä naurusta. Mikäli sinulla on kysyttävää LaKOSTE ry:n toiminnasta, tapahtumista tai haluat höpöttää vaikka kuulumisia, minua saa nykiä hihasta! Yhteyttä voi ottaa myös somessa ja sähköpostilla.

kia.dillstrom@student.lab.fi

Essi Korhonen
Sihteeri

Moi oon Essi, kolmannen vuoden sosionomi opiskelija ja nyt toista kautta LaKOSTEn hallituksessa. Toimin tällä kaudella LaKOSTEn sihteerinä sekä rekisterinhaltijana. Harrastan koiran kanssa lenkkeilyä, laulamista ja tankotanssia.

essi.korhonen@student.lab.fi

Jenna Rauhamäki
Tapahtumavastaava

Moikka! Mie oon Jenna, tunnetaan myös nimellä Jenspa ja oon LaKOSTE ry:n tapahtumavastaava. Oon toisen vuoden sosionomiopiskelija ja toimin myös tutorina. Tapahtumavastaavana oon järjestämässä erilaisia hauskoja tapahtumia kanssaopiskelijoille työryhmän kanssa ja vastaan siitä, et kaikki toimii hyvin. Lisäksi teen hallituksessa säännöllisen epäsäännöllisesti muutakin hommaa. Miuhun voi siis törmätä koulun ohella monissa eri tapahtumissa! Mikäli siulla on jotain kysyttävää liittyen miun toimenkuvaan tai ylipäänsä hallitusjuttuihin, tuu nykimään rohkeasti hihasta.

jenna.rauhamaki@student.lab.fi

Jessica Suutari
Varainhoitaja

Jessica Suutari, opiskelen terveydenhoitajaksi kolmatta vuotta. Lakostessa tehtäväni on rahastonhoitaja. Pidän kirjanpitoa lakosten menoista ja tuloista.

jessica.suutari@student.lab.fi

Saara Korhonen
Yrityssuhdevastaava

Moi! Mie oon Saara, LaKOSTEn yrityssuhdevastaava. Opiskelen YAMK:ssa Sosiaali- ja terveysalan kehittämistä ja johtamista. Opiskelin ensihoitajaksi täällä Lappeenrannassa ja nyt harrastusmielessä jatkan opintoja YAMK:ssa.

Yrityssuhdevastaavan tehtäviin kuuluu hankintojen kilpailutukset, esim. haalareiden osalta. Vastaan myös haalarimerkkien hankinnoista. Saa tulla kysymään mitä vaan, vastaan jos osaan!

saara.korhonen@student.lab.fi

Sara Suppanen
Media

Heips! Oon Suppasen Sara, LaKOSTEn mediavastaava, opiskelen sairaanhoitoa.

sara.suppanen@student.lab.fi

Martta Ala-Krekola
Viestintä ja pr

Moikka, mie oon Martta, viimeisen vuoden terveydenhoitajaopiskelija. Halusin hallitukseen, jotta pääsisin vaikuttamaan ja tekemään yhteistyötä eri alojen opiskelijoiden kanssa. Toimin hallituksessa viestintä ja PR -vastaavana, mikä on melko näkömätöntä hommaa jäsenistölle. Minuu saa aina tulla nykimään hihasta jos on jotain mielen päällä.

martta.ala-krekola@student.lab.fi

Ellinoora Ojala
Isäntä

Morjestaa! Mä oon Ellinoora, paremmin tunnettu Ellis, ja oon toisen vuoden fysioterapia opiskelija eli mut löydät joko koulun toisesta kerroksesta, alakerran kahvilasta tai riehumasta liikuntasalissa 😀 Lakosteella toimin EI-sektorissa ja oon Nakkivene #2 eli hoidan hommia, joita mulle nakitetaan 😀 Tuu rohkeesti vetäseen hihasta jos jokin asia mietityttää 🙂 En kuitenkaan lupaa että osaan vastata. 😀

ellinoora.ojala@student.lab.fi

Miro Tähtinen
Emäntä

Moikka olen Miro! 26-vuotias toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija sekä LaKOSTE ry:n ensimmäinen varajäsen/emäntä/nakkivene. Olen muutamien mutkien kautta muuttanut Helsingistä Lappeenrantaan opiskelemaan ja hallitustoimintaan halusin mukaan, koska minua kiinnosti olla enemmän mukana opiskelijatoiminnassa ja toivottavasti vaikuttaa meitä sotelaisia koskeviin päätöksiin. Jos olisin keittiöväline, niin olisin mortteli. ;]

miro.tahtinen@student.lab.fi

Oona Torvinen
Vara-Emäntä/Isäntä

Moikka. Olen Oona Torvinen toisen vuoden terveydenhoitajaopiskelija. Olen LaKOSTE ry:n kolmas varajäsen ja samalla vara-isäntä eli oon mukana järjestämässä kaikkia kivoja tapahtumia ja kaikkialla muualla missä jokapaikan höyliä tarvitaan

oona.torvinen@student.lab.fi

Anni Kivelä
Fuksivastaava

Mie oon Anni ja opiskelen ensihoitoa kolmatta vuotta! Mie oon myös LaKOSTEn ensimmäinen Fuksivastaava, mikä tarkottaa että järkkään uusille opiskelijoille kaikkea kivaa, kuten LaKOSTEn esittäytymisen ensimmäisten päivien aikana ja Cityrundin. Myöskin tammikuun Fuksiaiset on miun vastuulla! Toivottavasti kaikkien fuksivuosi on ollu mahtava! Jos kuitenkin tuntuu, että jotain on jäänyt hampaankoloon fuksina olemisesta tai on ajatuksia siitä miten vuodesta saisi vielä kivemman niin nakkaa viestillä!

anni.kivela@student.lab.fi