LaKOSTE ry

Liity jäseneksi

MIKSI LIITTYÄ?

Jokaisen opiskelijan ylpeydenaihe on kuulua omaan ainejärjestöön. Ainejärjestön jäsenyys avaa tiet opiskelijaelämään ja jäsenenä olet oikeutettu myös jäsenetuihin.

Erilaiset jäsenyydet:

Opiskelijan jäsenyys: 5 € / koko opiskeluaika

Opiskelijajäsenyys on  tarkoitettu LAB-Ammattikorkeakoulussa Lappeenrannassa opiskeleville sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille.

Kannattajajäsenyys: 10 € / vuosi

Kannattajajäsenyys on tarkoitettu heille jotka eivät opiskele LAB-Ammattikorkeakoulussa sosiaali- ja terveysalalla, mutta haluavat silti tukea järjestömme toimintaa. Kannattajajäsenille on myös tarjolla jäsenetuja!

 

JÄSENEDUT

LaKOSTE ry:n jäsenenä saat 

  • alennusta yhdistyksen järjestämien tapahtumien lipuista
  • yhdistyksen haalarimerkeistä
  • yhdistyksen vihreää väriä kantavista haalareista
  • mahdollisuuden lunastaa ilmaiseksi NPG-ravintoloissa käyvän Night Lite Shine-tason kortin. Kortilla saat mm. alennuksia juomista ja ruoista. 

HAALARIT

Haalarit ovat korkeakouluopiskelijan keskeinen statussymboli, joita käytetään opiskelijatapahtumissa. Haalarien väritys sekä selässä oleva ainejärjestön tunnus ilmaisevat kantajansa opiskelupaikan ja koulutusalan. Haalareihin on tapana kerätä merkkejä muun muassa muistoksi opiskelijatapahtumista ja muista ihmisistä. LaKOSTE:n haalarit tunnistat tummanvihreästä sävystä. Haalareista löytyvät yritysten logot merkitsevät yhteistyöstä erilaisten sponsoreiden kanssa.

HAALAREIDEN OSTAMINEN:

Haalareita voit ostaa ja sovittaa yhdistyksen järjestäminä myyntipäivinä. Jos et kerkeä saamaan haalareita juuri silloin,
voit olla meihin yhteydessä. Tällöin voimme sopia haalareiden myynnistä ja noudosta erikseen.

Huomioithan haalaria ostaessasi, että koon tulee olla normaalia kokoa hieman suurempi, sillä kylmällä ilmalla haalareiden alle tulee
tarvittaessa mahtua myös lämpökerrastot. Myymme haalarikokoja XS-4XL.
Suosittelemme sovittamista ennen ostopäätöstä. Haalareiden myyjät auttavat tarvittaessa haalarien koon valinnassa.

Haalareiden hinnat:

Jäsenelle 35 € / haalarit

Ei-jäsenelle 50 € / haalarit

Huomioitavaa haalareiden käyttöön liittyen:

  • Pidäthän myös mielessä, ettei haalareissa ole suotavaa esimerkiksi lähteä viihteelle opiskelijatapahtumien ulkopuolella. Jokaisella yökerholla on omat käytäntönsä haalareista. Varmistathan siis, että tapahtumassa DC eli dresscode on haalarit.

  • AMK-kulttuurissa on tapana, ettei haalareita pueta kokonaan päälle vaan pidetään päällä hihat lantiolle sidottuna. Huomioithan haalareita pukiessa, että LaKOSTE ry:n logo näkyy selässä.
  • Haalareissa olevien yritysten logojen päälle ei ole suositeltavaa ommella haalarimerkkejä. Yritykset ovat sponsoroineet haalareita ja täten mahdollistaneet niiden edullisen hinnan. Kun haalarit alkavat täyttymään, on sallittua täyttää haalareita myös logojen päältä. 
  • Haalarimerkkejä ei saa liimata tai silittää vaan ne tulee ommella käsin.
  • Halutessasi voit vaihtaa lahkeet oman kumppanisi tai hihan kavereiden kanssa, mikäli satutte opiskelemaan eri koulutusalaa. 

Haalarimerkit

On olemassa kolmenlaisia haalarimerkkejä, tapahtuma-, sponsori- sekä hupimerkkejä. LaKOSTE ry:n myymiä merkkejä voi tulla ostamaan KOE:n toimistolta tai laittaa meille viestiä somekanavissamme tai sähköpostissa. Haalarimerkkejä on myös saatavilla Kide.Appista. Meidät löytää sieltä nimellä LaKOSTE ry.

Haalarimerkit maksavat 2-3€, joista jäsenet saavat 0,20€ alennuksen.