LaKOSTE ry

Jäsenille

Yhdistys täynnä upeita ihmisiä!

OPISKELIJAELÄMÄ EI OLISI MITÄÄN ILMAN MAHTAVIA YSTÄVIÄ JA TOVEREITA, TULE VERKOSTOITUMAAN KANSSAMME! 

Miksi liittyä?

Jokaisen opiskelijan ylpeydenaihe on kuulua omaan opiskelijayhdistykseen. Opiskelijayhdistyksen jäsenyys aukaisee tien opiskelijaelämään ja jäsenenä olet oikeutettu myös jäsenetuihin. Koko opiskeluajan kestävä jäsenyys maksaa vain 5 euroa.

Jäsenedut

LaKOSTE ry:n jäsenenä saat alennusta yhdistyksen järjestämistä tapahtumista, yhdistyksen haalarimerkeistä ja yhdistyksen vihreää väriä kantavista haalareista.

Haalarit

Haalarit ovat korkeakouluopiskelijan keskeinen statussymboli, jota käytetään opiskelijatapahtumissa. Haalarien väritys sekä selässä oleva ainejärjestön tunnus ilmaisevat kantajansa opiskelupaikan ja koulutusalan. Haalareihin on tapana kerätä merkkejä muun muassa muistoksi opiskelijatapahtumista ja muista ihmisistä.

 

 

 

Haalareita voit ostaa ja sovittaa yhdistysten toimistolla, jos paikalla on yhdistyksen edustajia.Haalareiden hinta on jäsenelle 25 € ja ei-jäsenelle 40 € (2019)..

Huomioithan haalaria ostaessasi, että koon tulee olla normaalia kokoa hieman suurempi, sillä kylmällä ilmalla haalareiden alle tulee tarvittaessa mahtua myös lämpökerrastot. Myymme haalarikokoja XS-XXXL. Suosittelemme sovittamista ennen ostopäätöstä. Pidäthän myös mielessä, ettei haalareissa ole suotavaa esimerkiksi lähteä viihteelle opiskelijatapahtumien ulkopuolella. Jokaisella yökerholla on omat käytäntönsä haalareista.

AMK-kulttuurissa on tapana, ettei haalareita pueta kokonaan päälle vaan pidetään päällä hihat lantiolle sidottuna.

Haalarimerkit

Haalarimerkkejä hankitaan lähtikohtaisesti muistoiksi opiskelijatapahtumista. On olemassa kolmenlaisia haalarimerkkejä, tapahtuma-, sponsori- sekä hupimerkkejä. Aktiivisen opiskelijan tunnistaa lukuisista tapahtumamerkeistä. LaKOSTE ry:n myymiä merkkejä voi tulla ostamaan Saikon toimistolta tai laittaa meille Facebookin välityksellä viestiä. Huomioithan, että muille kuin LaKOSTE ry:n jäsenille haalarimerkkien hintaan lisätään 1 €.